Cum scapi de firele inutile de pe biroul tau?

Chiar daca vorbim despre biroul de la serviciu sau biroul din propria locuinta, exista sansa ca ambele sa fie suficient de aglomerate cu diverse lucruri care mai de care mai folositoare pentru a duce la bun sfarsit sarcinile pe care le ai de indeplinit zi de zi. Cu toate ca fiecare pare sa aiba utilitatea lui, exista unele lucruri de care te poti lipsi pentru a castiga mai mult spatiu, astfel incat sa iti poti organiza mai bine restul obiectelor de care ai nevoie.

Unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poti face pentru a castiga spatiu suplimentar este sa renunti la tastatura si mouse-ul care functioneaza pe baza de cablu si sa optezi pentru un mouse si o tastatura wireless. Intr-adevar acestea folosesc bateriile ca sursa de energie, iar gandul ca trebuie sa le schimbi periodic poate fi un mic disconfort comparativ cu situatia in care nu ai avea nicio grija in legatura cu acest aspect, insa beneficiul de a scapa de firele acestor doua periferice este mult mai mare. De regula, firul tastaturii si cel al mouse-ul sunt doua dintre cele mai deranjante pentru ca adesea sunt prea lungi si se pierd cu usurinta printre celelalte cabluri existente precum cele ale monitorului, ale unitatii centrale si asa mai departe.

De asemenea, daca iti doresti un calculator care sa ocupe mai putin loc pe birou, insa un laptop nu este solutia ideala deoarece ecranul acestuia este relativ mic pentru ceea ce iti trebuie zilnic, atunci iti poti achizitiona un All in One PC. Acesta ocupa mai putin spatiu comparativ cu un calculator desktop, deoarece are toate compomentele in spatele ecranului, fiind astfel un monitor care inglobeaza totodata intreg calculatorul. Ba mai mult decat atat, unele modele All in One au chiar si boxele incorporate, astfel ca singurele periferice care iti mai trebuie sunt mouse-ul si tastatura.

Asadar, in cazul in care vrei sa castigi mai mult spatiu pe birou poti renunta la calculatorul desktop si iti poti achizitiona unul All in One. De asemenea, achizitionarea unui mouse si a unei tastaturi wireless in defavoarea celor clasice cu fir este o alta solutie potrivita.