Telefoane dual SIM

 

Tehnologia a avansat atat de mult incat astazi unele lucruri care in trecut pareau imposibile sunt o realitate. De asemenea, tot evolutia tehnologica ne-a permis un grad mai ridicat de confort, iar un exemplu potrivit in acest sens este existenta telefoanelor dual SIM care permit utilizarea simultana a doua cartele de telefonie mobila intr-un singur telefon. Acest lucru are o serie de avantaje pe care este bine sa le ai in vedere atunci cand te afli in situatia de a folosi doua telefoane.

Spre exemplu, daca unul dintre telefoane iti este util atunci cand te afli la serviciu, iar celalalt este pentru prieteni si familie atunci poti opta pentru un telefon dual SIM care sa iti satisfaca aceste cerinte si sa elimine totodata existenta unui telefon in plus. Acesta din urma ocupa spatiu suplimentar, iar acest lucru se poate dovedi a fi un real disconfort. Prin urmare, un dual SIM este solutia de care ai nevoie. Mai mult decat atat, daca nu iti doresti sa fii deranajat de catre cei de la serviciu tot ceea ce trebuie sa faci este sa dezactivezi unul dintre SIM-ul, timp in care celalalt va ramane activ si vei putea primi in continuare apeluri telefonice de la prieteni sau familie.

Tot din sfera avantajelor pe care ti le ofera un dual SIM merita sa amintim si aria de acoperire mult mai mare. Altfel spus, intr-o anumite regiune poate exista un semnal mai slab in cazul unei companii de telefonie mobila sau semnalul se poate pierde, insa in aceasta situatie vei putea fi contactat cu usurinta pe SIM-ul numarul doi. Daca totusi niciuna dintre cartele nu are semnal, sansele sunt mai mari sa ajungi intr-o zona unde exista acoperire daca vei folosi doua cartele SIM in loc de una. Cu alte cuvinte, sansele aproape se dubleaza.

Asadar, un telefon dual SIM prezinta o serie de avantaje demne de luat in considerare. Daca te afli in situatia de a folosi doua telefoane ia in considerare optiunea de a-ti achizitiona un telefon dual SIM. Acestea se prezinta intr-o gama larga de modele, fiecare cu diferite caracteristici, astfel ca vei avea de unde alege.